Wired - Engels voortgezet onderwijs

Wired is een complete, interactieve en digitale methode Engels die ervoor zorgt dat leerlingen op hun eigen niveau het maximale leren. Ze worden ondergedompeld in de échte wereld van het Engels met films, tv-series, boeken, YouTube filmpjes, muziek, games en strips.  Deze topics zijn dagelijkse kost voor de leerlingen, leerlingen kiezen ze zelf dus we weten zeker dat ze deze onderwerpen interessant vinden.

Proeflessen vanaf mei 2017

Binnenkort vind je hier uitgebreide informatie over Wired. Gratis proeflessen om een kijkje in de methode te nemen komen in mei 2017 beschikbaar, maar we gaan uiteraard al eerder communiceren over Wired. Ben je nu al nieuwsgierig en heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met onze uitgever Hetty Hurkmans: hetty.hurkmans@blink.nl

Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan word je op de hoogte gehouden van alle updates en krijg je een seintje als de proeflessen beschikbaar zijn.
Aanmelden nieuwsbrief  

Partnerscholen

Net als al onze methodes wordt ook deze methode voor Engels volledig ontwikkeld samen met docenten van circa 30 partnerscholen. Tijdens het ontwikkeltraject, maar ook daarna werken wij intensief met hen samen. Onze lesmethodes zijn nooit ‘klaar’. Met de feedback, tips en ideeën van docenten en leerlingen wordt het materiaal continu verbeterd en doorontwikkeld. Docenten die ons adviseren geven terug dat ze dit ook voor zichzelf waardevol vinden. Om met een nieuwe blik naar hun eigen onderwijs te kijken en zichzelf uit te dagen nieuwe technieken en werkvormen te proberen. Ook het delen van ervaringen met collega’s van andere partnerscholen ervaren ze als verrijkend. Wil je als docent of school meewerken aan de ontwikkeling van deze nieuwe methode en een jaar lang gratis ons lesmateriaal proberen in de klas? Meld je dan aan als partnerschool.

Meld je aan