Hét kleutermerk van Nederland

Bobo is er speciaal voor kleuters. Je kunt met Bobo werken aan de basis voor cijfers, letters, woorden, kleuren en vormen. Het meest bekend is het tijdschrfit. Hier kunnen kinderen aan de slag met leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzels, kleurplaten, knutsel-opdrachten en voorleesverhalen. Verder heeft Bobo een website vol met leerzame spelletjes, apps en leuke spellen en producten. Zo hoeven kinderen van 4 en 5 jaar zich niet meer te vervelen!
Tijdschrift

Leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzels, kleurplaten, knutsel-opdrachten en voorleesverhalen. Je vindt ze allemaal in Bobo.

Hier werk je aan de basis voor cijfers, letters, woorden, kleuren en vormen. Zo hoeven kleuters zich niet meer te vervelen!

inkijkexemplaar
Abonnement
Op zoek naar een abonnement op Bobo? Kijk hier voor de verschillende varianten. De abonnementen zijn ook verkrijgbaar met Winter- en Zomerboek. Alle aanbiedingen
Website

Op bobo.nl speel je allerlei leerzame spelletjes in de Bobo-boomhutten.

Kleur een kleurplaat in door fruit te gooien, leg de puzzelstukken op de juiste plek, leer Engels in de garage en nog veel meer!

Ga naar de website
Televisie

Snuffesnuit! Iedere dag is Bobo te zien op televisie bij Telekids op RTL 8.

Samen met zijn zusje Krabbel en beste vriend Tjerk beleeft Bobo de leukste avonturen.

Bekijk afleveringen
Apps

Ga aan de slag met de Bobo iPad apps: Getallen, Letters, Woorden, Zoeken, Vormen en Spelen. 

De app Bobo Spelen kun je gratis downloaden voor mobiel en tablet. 

Merchandise

Er zijn allerlei leuke Bobo producten verkrijgbaar. Neem de Bobo knuffel mee op avontuur, train je geheugen met memory of ga aan de slag met de verschillende puzzels.

Webshop
Specials

Ieder jaar verschijnen er verschillende Bobo specials. Denk aan het extra dikke Zomer- en Winterboek. Neem deze boeken mee op vakantie en je hoeft je geen moment te vervelen!

Abonnee? Dan ontvang je ieder jaar exclusief een extra nummer.

 

Bestellen