Co-creatie

Co-creatie is cruciaal bij de ontwikkeling van onze magazines, evenementen en lesmethodes. We ontwikkelen alles samen met onze doelgroep. Daarvoor zijn we continu in gesprek met leraren, ouders en kinderen. Via panels, partnerscholen en enquêtes ontvangen we waardevolle feedback, ideeën en tips die we meenemen in de ontwikkeling. Net zo lang tot we weten dat iets in de praktijk écht werkt. Voor minder doen we het niet. 

Panels leraren

Vind jij het leuk om af en toe mee te denken over de ontwikkeling van het onderwijs? We zoeken regelmatig leraren voor panels. Bijvoorbeeld over werken met tablets in de klas, differentiëren of het enthousiasmeren van kinderen voor je vak. Naast dat je meedenkt over de ontwikkeling van het onderwijs, kom je in contact met leraren van andere scholen en hoor je hoe zij werken. Veel leraren ervaren deelname aan panels als zeer waardevol. Als dank voor je inzet ontvang je natuurlijk ook een vergoeding. 

Inschrijving verplicht je tot niets. Wanneer je geselecteerd bent voor een panel ontvang je een berichtje, waarna je kunt kiezen om hieraan deel te nemen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Platjouw via simone.platjouw@blink.nl

Meld je aan voor panels over het voortgezet onderwijs

Meld je aan voor panels over het primair onderwijs

Partnerscholen

Vanaf de start van de ontwikkeling van onze concepten betrekken we leerlingen, leraren en directies. We werken daarvoor samen met partnerscholen. Per lesmethode werken ongeveer 30 scholen intensief mee aan de ontwikkeling en verbetering van onze lesmethodes. Tijdens het ontwikkeltraject, maar ook daarna. Onze lesmethodes zijn nooit ‘klaar’. Met de feedback, ideeën en tips van leraren en leerlingen wordt het materiaal continu verbeterd en worden de puntjes op de i gezet.

Leraren die ons adviseren, geven terug dat ze dit ook voor zichzelf waardevol vinden. Om met een nieuwe blik naar hun eigen onderwijs te kijken en zichzelf uit te dagen nieuwe technieken en werkvormen te proberen. Ook het delen van ervaringen met collega’s van de eigen school en die van andere partnerscholen ervaren ze als verrijkend.

Wil jouw school ook partnerschool worden?

Meld je aan!

Ouders en kinderen gezocht!

Vind jij het leuk om af en toe mee te denken over de inhoud van de kindermerken Bobo, Okki, Wild van Freek of National Geographic Junior? Wij zoeken regelmatig (groot)ouders en kinderen om met ons in gesprek te gaan. Je mag je mening geven over van alles wat met de bladen te maken heeft. Blink gebruikt deze feedback om de bladen nog leuker en beter te maken. Als dank voor je deelname aan een panel krijg je altijd een vergoeding of een cadeaubon.

Inschrijving verplicht je tot niets. Wanneer jij en/of jouw kind geselecteerd bent voor een panel ontvang je een mailtje, waarna je zelf kunt kiezen of je wel of niet wilt deelnemen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Platjouw via simone.platjouw@blink.nl

Meld je aan!